Кількість
|
Вартість
|
||
|
- Веганський “молочний” шоколад на еквадорському какао, який має статус «fine flavor» (какао з відмінним смаком і ароматом) від Міжнародної Організації Какао (ICCO).
- Бджолиний (квітковий) пилок додає цьому шоколаду особливого аромату.
- Наш “молочний” шоколад ми виготовлямо без молока, замінюючи його горіхом кеш’ю й вівсяним толокном. Підходить веганам.
- Смаковий профіль: помірно солодкий, аромат квіткового пилку, медові нотки, м’якість.
- Не лише смачно, але й корисно.
Склад: какао-боби, какао-масло, кокосовий цукор, кеш‘ю, толокно вівсяне, пилок квітковий (бджолиний), ваніль натуральна мадагаскарська, мускатний горіх. 50% какао-продуктів.
SistersA самостійно обсмажують какао-боби при низьких температурах, щоб якнайкраще розкрити їхню ароматику, після чого перетирають їх у меланжері на кам’яних жорнах.
Вага плитки: 75 грам.
✓Для підсолоджування використаний кокосовий цукор, оскільки він має низький глікемічний індекс та надає шоколаду особливого смаку.
✓Екологічне пакування без пластику (папір, алюмінієва фольга)
Енергетична й поживна цінність на 100 г:
Енергетична цінність 593,9 кКал
Жири 47,3 г
Вуглеводи 34,3 г
Білки 7,8 г
Умови зберігання: 3 міс. при температурі 18°С (±3С).
SistersA – український крафтовий шоколад сестер Олександри й Олени. Вони обожнюють якісні продукти: прості, справжні, мінімально оброблені. Шоколад для сестер – це про любов до справи, творчість, якість, екологічність, можливість створювати, ділитись позитивом і настроєм.
ПЕРЕВАГИ ВИРОБНИЦТВА BEAN TO BAR
Bean-to-bar («від боба до плитки») – технологія виготовлення шоколаду з особливих ароматичних какао-бобів fino de aroma. Сестри відповідають за весь ланцюг виробництва: від вибору какао, його обсмажування до запаковування плитки.
Міжнародна Асоціація Какао (ICCO) виокремлює какао-боби fino de aroma в окрему категорію з винятковим смаком і ароматом. На їх частку доводиться лише 8% світового виробництва какао-бобів. Генетика, клімат, тип ґрунту, місцевість, метод ферментації – усе це визначає майбутній смак шоколаду.
ЩО ВПЛИВАЄ НА СМАК ШОКОЛАДУ?
Смаку шоколаду визначає саме регіон вирощування какао, а не сорт. Наприклад, какао-боби з Домініканської Республіки (Hispaniola) мають виразні винні й ягідні ноти. Какао боби з Венесуели відрізняються особливою м’якістю, без гірчинки. Какао-боби з Мадагаскару, а це 0,5-1% від світового об’єму какао, мають неповторний цитрусовий смак.
Аби підкреслити й розкрити смаковий профіль, SistersA обсмажують какао-боби при низьких температурах, після чого вони перетираються в меланжері на кам’яних жорнах упродовж 48-72 годин.
СКЛАДНИКИ
Шоколад містить мінімум компонентів: боби какао, какао-масло й зменшена кількість тростинного або кокосовогоцукру. Плитки з додаваннями містять фрукти або спеції. Якісна сировина, простий склад, чесність – наші головні принципи у роботі.